24 Ağustos 2010 Salı

Captain Tsubasa 95. Bölüm Türkçe Altyazılı

Furano maçının nihayet sonu gözüktü arkadaşlar. Benim gibi siz de Matsuyama ve kumpanyasından hoşlanmıyorsanız bir bölüm daha sabredin:)

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 163 mb

3 yorum:

  1. süper gidiyorsunuzda biraz yavaş oluyor bence bu bitene kadar bunu hızlandırmaya alın haftada 1 1 bölüm yayınlanıyor :S haftada 1 2-3 bölüm yayınlayabilseniz süper olur aslında diğer animeleri geciktirseniz biraz şu seri bi bitse zaten 118 bölüm falandı yanlış hatırlamıyorsam..

    YanıtlaSil
  2. Sözlerin bizi büyülediğinden artık her gün bir bölüm çıkarıcaz :D. Arkadaşlar, hızlanın gibi sözlerinizin bize hiçbiiiir katkısı yok, ayrıca kalan bölüm sayısını 33 olarak koyduk, şu anki bölüm sayımız ile toplarsak 128 bölüm olduğu ortaya çıkıyor, ve ayrıca bu rakam bizim için her gün 15-20 bölüm izlenerek bitirebilecek bir rakam değil elbette, düşünün siz daha iki sayıyı toplamaya öşeniyorsunuz, biz bunun gibi birçok sayısı zamanlama olarak altyazıya giriyoruz. Ayrıca, japonca bölümler almancaların hızını hiçbir şekilde etkilemiyor, kickers projesini de biz sıkıldığımız için başladık, fakat buna rağmen önceliği tsubasa'ya veriyoruz. Sizden buna karşılıksa sadece anlayışınızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. bak mesela ben her 5-6 günde bi mesaj atarım yeni bölüm zamanı gelmiş sanki diyerek kerembey'de 1 güne yada o akşama hazır olabileceğini söyler öyle anlaşır el-sıkışır gideriz:P:))

    YanıtlaSil