7 Kasım 2011 Pazartesi

Captain Tsubasa 027. Bölüm Japonca Dublaj + Türkçe Altyazı

Epeydir yeni bölüm çıkarmamama rağmen artık kimse "çevir" de demiyor :)
İyi seyirler.


Video Formatı: Mp4 
Dublaj: Japonca 
Altyazı: Türkçe 
Çözünürlük: 800x600 
Video Boyutu: 207 mb 





şifre: kapitantsubasa.blogspot.com 

17 yorum:

  1. Usta takip ediyoruz seni elbette ama yazacak vakit olmuyor doğrusu Teşekkürler tüm bölümler için Diğer ÇEVİRileri 4 gözle bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. almanca bölümlerinin hepsi olduğundan japoncaları maç maç takip ediyorum :D meiwa-furano maçı bitince 29a kadar indireceğim. Sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Ben özellikle japonca bölümleri bekliyorum. Almanca bölümleri bu yüzden izlemdeim. Ama fansub işi zordur. Bu yüzden çevir çevir diye sıkboğaz etmek istemem. :) Yeni bölümler için takipteyim kapitanfansub :D

    YanıtlaSil
  4. Blogu açıldığı günden beri takip ediyorum. Almanca dublaj hiç ilgimi çekmiyor ama yavaşta olsa ilerleyen Japonca dublaj için aklıma geldikçe ziyaret edip kontrol ediyorum. Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaş bir şey soracam.Sen ne de olsa benden daha iyi,daha önce yapıyorsun şunu.Ben şu Aegisubla çeviriyorum,sonra da mkvmerge GUI programıyla altyazıyı gömüyorum,fakat mkv formatında oluyor.Lütfen bana Avi-yle hangi programla gömüyorsun onu söyle.Şimdiye kadar buradan indirdiklerimi televizyonda flash usb-le seyr etdim.Eğer mümkünse televizyonda izlene bilecek avi gömülü altyazıl bir program söyle.Saygılar.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Daha önceleri Vdubmod kullanıyordum videoları avi şeklinde hazırlamak için.

    YanıtlaSil
  7. Şimdi bende Avi var,altyazı da ayrı (ass) şeklinde.Bunları birlikte Vdubmodda birleştire bilirmiyim?

    YanıtlaSil
  8. Evet birleştirebilirsin ve altyazısı gömülü avi elde edersin.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altyazıları ayrı bir sunumla verseniz direk 128 bölümün daha iyi olmaz mı???

      Sil
  10. Yada Sadece Japonca ses dosyalarını yükleseniz???Bende bir önceki almanca dublajlı sunumlarınız var zaten durduk yere japoncalarınıda indirmek istemiyorum bir daha

    YanıtlaSil
  11. Japonca ses dosyaları almanca videolara opening ve endinglerin süreleri ve spiker vb. kişilerin farklı zaman ve şekilde konuşmaları sebebiyle uymuyor.

    YanıtlaSil
  12. Eğer isterseniz bende sunumlara yardım edebilirim 128 bölüm daha çabuk biter.

    YanıtlaSil
  13. Bu işle hangi arkadaş ya da hangi arkadaşlar uğraşıyorsa Allah onlardan razı olsun. Kaç zamandır Küçük Golcü'yü arıyordum. Japonca dublaj Almancaya nazaran çok daha güzel bana kalırsa da.

    YanıtlaSil