8 Mart 2012 Perşembe

Captain Tsubasa Japonca+Türkçe Altyazı Tüm Bölümler Ddlanime'ye Yüklenmiştir!

Çoğumuz rapidten eziyet çektiğinden bahsediyordu, artık bu yeni yüklenen bölümler onlar için ilaç gibi gelecek. Aşağıda verdiğim linkten tüm bölümleri indirme sınırı olmaksızın çok rahat bir şekilde indirebilirsiniz. Sırada almanca bölümler var.

İyi İndirmeler.




[1-27. Bölümler] Şifre: kapitantsubasa.blogspot.com


[28-128. Bölümler] Şifre: kapitanfansub.blogspot.com

13 yorum:

  1. teşekkürler. orjinal dilinde + ingilizce altyazlılı izleyebileceğim yada indirebileceğim bir site bilen var söylesin lütfen

    YanıtlaSil
  2. Frenchies-subs dışında ingilizce altyazılı bölümleri veren bir site bulunmamakta. Onlar ise bizden sadece 1 bölüm ilerdeler. O bölümü de bugün-yarın paylaşırım zaten.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar rica etsem yalnızca altyazı paketleri de uploadlarsanız çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  5. sizden rica etsem bütün bölüm torrent olarakda yapsanız daha güzel ve kolay olmaz mı? Tek Tek indir çok zor oluyor. Hem millet böle indirmeyle uğraşmaz daha bir kolaylık olur.

    YanıtlaSil
  6. Torrent işleminden pek anlamamamın yanı sıra bildiğim kadarıyla bu iş için indirdikten sonra uploadı sürdürüp seed e destek vermek gerek, ben şahsen bu olaya yardımcı olacak pek kişi olduğunu sanmadığımdan ayriyetten bu işle de pek uğraşmak istemiyorum açıkçası :)

    YanıtlaSil
  7. ya aslında uğraşmana gerek yok bence zaten belli kişiler indirdikten sonra artar bence seed i sonuçta bu tsubasa :) bilinen torrent sitelerinde paylaştıkmı kendiliğinden seed i artar kopar gider bence :) bunu bir araştır dene derim ben :)

    YanıtlaSil
  8. Sayfa açılmıyor yenileme şansınız var mı acaba ?

    YanıtlaSil
  9. Yeniliyoruz zaten;
    http://kapitanfansub.blogspot.com/2012/06/captain-tsubasa-1-51-krlan-linkler.html

    YanıtlaSil
  10. ddlanime bi bakarmısın giremiyorum yoksa geçici bir durum mu

    YanıtlaSil
  11. Ddlanime kapandı tamamen. Yenilenen linklere projelerimiz kısmından ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil
  12. arkadaşlar ilk seri 128 bölümün .srt altyazı dosyaları elinde olan varmı? Raw 128 bölüm indirdim zor durumdayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil