14 Temmuz 2012 Cumartesi

Captain Tsubasa Japonca Fansub Linkleri Yenilenmeye Başladı!

Aşağıdaki linkten bölümlere ulaşabilirsiniz. Uploadlar devam etmektedir.



12 yorum:

  1. çok teşekkürler Kermbey :)) birde listede partlar halinde olan 5.6.7.8. bölümler yoktuda onlarıda yenileyecekmisiniz ??? iyi çalışmalar....
    hayırlı akşamlar........

    YanıtlaSil
  2. İlk 8 bölüm bizim çalışmamız olmadığından bende bulunmuyor ama neler yapabileceğime bir bakarım.

    YanıtlaSil
  3. japonca bölümlerin 18 den sonrası yokmu?ddlanime ve rapidshareden açılmıyo bu bölümlere nasıl ulaşabilirim_

    YanıtlaSil
  4. Japonca dublajlı bölümler elimde 31. bölüme kadar var. Zamanla yüklemeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  5. 10. ve 23. linkler acılmıyor 31. bölümden sonra diğer filefactory den verdiğiniz bölümlerle paralel mi devam ediyor ?

    YanıtlaSil
  6. O bölümleri tekrar yüklemeyi denedim ama nedense tekrar yüklemedi. Daha sonra yeniden deneyeceğim. Ve evet paralel devam ediyor.

    YanıtlaSil
  7. teşekkurler bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  8. 10. ve 23. bölümlerin linklerini yeniledim. Bu bölümler kesme işareti (') içerdiği için yüklemiyormuş sanırım. Kesme işaretini silince düzeldi. Geriye kalan bölümler de yüklemede şu an.

    YanıtlaSil
  9. Bazı bölümleri hem almanca hem türkçe hem de japoncasından izlediğim oldu. Dublajın bu kadar çok şeyi değiştireceğini tahmin etmezdim doğrusu ama Japoncasında açıkça duygusal bir derinlik var...Size en nihayetinde "çizgi film" izlediğiniz hissini vermiyor yani, animede verilmek istenen mesajları, bir sporcuda olması gereken yaklaşımı hissediyorsunuz. Hatta nerdeyse çocukluğumdaki gibi bir sonraki bölümü iple çeker hale geliyorum. Ama türkçe dublajda ve almancada aynı tad yok.

    Umarım ingilizce altyazıları yüklemeye devam ederler ve sizde türkçe çeviriye kaldığınız yerden devam edersiniz funsub ekibi:))

    İyi günler/iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  10. İnşallah :) Ama her ne kadar hızlı çıkarsalar da sadece serinin ilk sezonununu (ilk 56 bölüm) yapacaklarını belirtmişler. Bir zaman sonra yapacak bir şey olmayacak yani :)

    YanıtlaSil
  11. Aslında şöyle bir link buldum, bir noktaya kadar türkçe dublaj sonrasındaysa japonca dublaja türkçe altyazı olduğu iddia ediliyor. Ama kota uygulaması epey saçma olan sitelere upload edildiğinden indirmek güç.

    derinport.in/dvdrip-brrip-134/captain-tsubasa-128-bolum-boxset-dvdrip-dprt-turkce-dublaj-altyazi-5-alternatif-indir-370514/

    YanıtlaSil
  12. Öyle bir olasılık yok maalesef. 27'den 31. bölüme kadar japonca olabilir en fazla, gerisi ise almanca. Bizim çevirilerin resimlerini paylaşmış çünkü. E bizde başka japonca bölüm çevirmedik. Hoş bizden başka da çevirebilen yok zaten :)

    YanıtlaSil